april 2010

April 2010

Paasstage 2010 – Inline Team Brugge – RSC Tienen – RSC Heverlee

 

Het weer was schitterend, het publiek vertoefde in “vakantie” sfeer en niet te vergeten de atleten zetten hun beste skeeler voor om deze stage tot een goed einde te brengen.

Het is niet de bedoeling om hieraan veel woorden vuil te maken gezien het beeldmateriaal voor zichzelf spreekt.

Geniet van de foto’s en de video.

Hierbij wil ik alle trainers, atleten en begeleiders bedanken voor hun inzet en begeleiding gedurende deze stage.

Nancy

 

 

Vlaams open kampioenschap 18 april 2010

 

De weergoden waren ons zeer goed gezind vandaag zodat de deelname aan het Vlaams open kampioenschap skeeleren voor Inline Team Brugge een blijde gebeurtenis werd.

9 atleten besloten om toch deel te nemen aan de wedstrijden niettegenstaande de zware paasstage van afgelopen week.

Op Florian Van den Saffele (pupillen jongens) stond geen maat. Hij skeelerde als een wervelwind en de eerste podiumplaats voor ITB was binnen: het hoogste schavotje dan nog.

Josephine Van den Saffele en Jasmina Vosté (cadetten meisjes) stonden bij de dames heel goed hun manneke. ITB had zijn tweede podiumplaats veroverd. Josephine eindigde tweede in het eindklassement. Jasmina legde beslag op een knappe vierde plaats.

Inline Team Brugge naar Gross Gerau – Duitsland

 

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 april vertoefden enkele fervente skeeleraars in Gross Gerau . Dit jaar namen Florian en Josephine Van den Saffele, Jessica en Sabrina Gaudesaboos, Maxim Cosyn en Mathias Vosté deel. Na 5 uur autorijden mochten we eindelijk de benen deftig stretchen. Volgende opdracht was een plaatsje zoeken om onze tenten op te zetten. Veel keuze was er niet. Hier en daar waren er wat plaatsen voorbehouden!! Dan maar de meest geschikte plaats gekozen die nog over was. Wat schaduw kwam dit weekend zeker van pas, want de zon heeft haar uiterste best gedaan. Prachtig.

Om 16 uur vrijdagnamiddag werd gestart met de Sprintcup (300 m tijdrijden). Slechts de 6 beste tijden gingen door naar de finale.

Links

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site