juni 2010

Een natte 1 juni training om het BK marathon wat in het geheugen te houden.

Dinsdag 18u ; “wat doen we ? Gaan we naar de training …..’t regent …… mo ja we gaan.” t’ Ligt hier droge alhoewel er wat motregen begint te vallen. Opwarmen en dan duurtraining met om de 5 min een opdracht voor een hele ronde.

Zet aan!!!!!!  Toemme die motregen begint nu toch wel over te gaan in mot/ten/regen. Maar met het BK marathon nog vers in het geheugen laten we ons niet ontmoedigen en strijden we verder tegen de chrono die alweer een ...

Brugse Rollerparade juni 2010

Op vrijdagavond 4 juni vond de 2de editie plaats van de Brugse Rollerparade 2010.

Met zomerse temperaturen en een  240 deelnemers (misschien wel een record) reden we door Assebroekse straten.

Alle info omtrent deze organisatie kan je terug vinden via deze link.

Geniet maar van de sfeerbeelden.

Jo vds,

Skeelerrace Dijon

Marathon 42km French Inline-cup Masters

19 ronden van 2,2km

130 rijders aan de start. (Masters1 & 2)

Cijsouwteam: André van Espen (M1), Niek Bravenboer (M2), Jean-Luc Ostyn (M2)

Het is zover… een nieuwe carriere-move ;-) …als je maar lang genoeg bezig blijft wordt je vanzelf M2-rijders en dat was vandaag voor het eerst het geval. Enfin, we hadden met het team besloten om daar helemaal geen aandacht aan te besteden. We wilden gewoon zo goed mogelijk scoren in het totaalklassement. Samen met onze Nederlandse maat Paul van de Ven spraken we af om te proberen stand te houden achter de kop van het peloton om de laatste 5 ronden alles op alles te zetten. ‘t systeempje werkte…

Some like it hot ! Het relaas van een heet weekend in Haulerwijk & Wolvega

Het internationale skeelerweekend te Haulerwijk – Wolvega ging door van 25 tot en met 27 juni 2010.

The junior boys of Inline Team Brugge, zijnde Maxim Cosyn en Mathias Vosté , zagen het helemaal zitten.
Een stralend – heet weekend zorgde dan ook voor prachtige resultaten.

Na een autorit van een 4-tal uur kwamen we uiteindelijk aan in ons “service” hotel te Wolvega. Een opknapbeurt, een frisse pint en een korte rustpauze kwamen goed van pas om wat energie op te doen en dan richting Haulerwijk te trekken.

De vrijdagavond om 18 u stond de 300 m time trial als eerste wedstrijd op het programma. Maxim zette een knappe 29”91”’ neer wat hem een 9e plaats in het klassement opleverde. Mathias mocht zich de beste time trial atleet noemen met een tijd van 27”41”’.

De point to point wedstrijden kwamen niet als geroepen. Het was laat en iedereen was moe. Maar the boys waren vastberaden alle tegenstanders een poepje te laten ruiken van hun kwaliteiten. Zo gezegd zo gedaan!

Het werd een harde wedstrijd, een snelle wedstrijd, een wedstrijd op EK niveau. The boys lieten het niet aan hun hart komen.

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site