juli 2010

Inline Cup 2010

Op zaterdag 3 en zondag 4 juli was de skeelerpiste van het Jan Breydelstadion opnieuw het decor voor de 34ste editie van de internationale skeelertweedaagse ' INLINE CUP 2010

ITB wedstrijd 3 en 4 junli 2010. Zaterdagochtend 9u30 rijden we richting piste, groenten wassen en snijden, tenten opzetten, de piste afzetten en vegen OOOOOO, OOOO nog veel werk. Hier en daar valt reeds een druppeltjes toemme het weer zit ons niet mee. Een hele week zonnebrand en uitgerekend vandaag valt er regen. Tegen 12u 30 komen de meeste renners toe en installeren zich rond de piste gewapend met paraplu en tent. 13 u opwarming en tegen 13u30 start de eerste rit 30 ronden voor de liefhebbers met een mooie opkomst. Tweede rit is juniors dames en heren, half weg beginnen de wolken te wenen, ja waarschijnlijk door onze ajuintjes op de hamburger-bakplaat. (sorry ).

Rond 15u 30 valt het verdict uitstellen die wedstrijd tot morgen. SNEL DE WIELTJES DER AF EN DE ROLLEMENTEN REINIGEN!!!

Inline Cup 2010 The Movie

ITB Training

Dinsdag 13 juli was er een doordeweekse training aan het JB station te Brugge, enkele sfeer foto's.

En wie op reis vertrekt .....geniet ervan. 

Inline Team levert coach voor EJK/EK 2010

Nancy Vanavermaete, trainer van de competitiegroep van Inline Team Brugge, is door Belgische Federatie van Rollersporten aangesteld als nationaal trainer.

De eerste opdracht wordt het coachen van de nationale ploeg tijdens het EJK/EK dat van 29 juli tot 7 augustus doorgaat in San Benedetto del Tronto, Italië.

Op het EJK zet Mathias Vosté zijn beste skeeler voor in de categorie Juniors Heren.

Volg alles rechtstreeks op de site van de organisatie via het logo hiernaast.

Van harte proficiat !

Mathias start Europees Kampioenschap met 5de plaats op 300m tijdrijden

In de reeksen deze morgen op een zonovergoten piste wist Mathias zich met een 7de plaats te kwalificeren voor de finale van het tijdrijden. Voor de finale lag de piste volledig in de schaduw. Lange tijd wist Mathias zich te handhaven in de top drie. Helaas waren de laatste twee starters iets te snel. Een vijfde plaats was het eindresultaat. Straks de 15 km afvalling. (Zeeeeeeeeeeee...eer trage - gratis - internetverbinding) Nico

Regen ... regen ... regen

Om 18 werd herstart met de reeksen van de Seniors dames en heren.

Bart, Kwinten en Jore wisten zich alle drie te plaatsen voor de kwartfinales.

Nu alweer uitgesteld wegens regen ... hopelijk kunnen we nog rijden vandaag. Het ziet er wel niet zo goed uit. Hopelijk morgen beter al zien de meteo berichten er tot 17 uur niet zo best uit.

Uit San Benedetto ... onder een boom schuilend voor de regen

Nico

6de plaats voor Mathias in 10 km afvalling

Eindelijk terug internetverbinding !

Tijdens de afvallingswedstrijd kon Mathias beslag leggen op de 6de plaats. Ploeggenoot Siemen Tas werd 4de.

De afvallingswedstrijd voor de seniores heren werd overschaduwd door een collectief falen van de arbitrage. 7 renners, waaronder Swings Bart werden gediskwalificeerd na drie verwittingen die kwistig uitgedeeld werden behalve dan aan de Azzuri. Boegeroep allom. Ze slaagden er zelfs in om atleten die niet aan de start stonden af te roepen bij een afvalling ! Verwarring allom dus.

Vandaag is het vooral wachten en wachten vermits de hemelsluizen hun lading boven San Benedetto lossen.

Pas om 16 uur gestart met de reeksen van de afvalling en al om 17 uur terug dweilen.

Mathias wist zich in zijn kwartfinale met een overwinning (tijd : 44'230) te plaatsen voor de volgende ronde.

Via de site van de organisatie www.euroinline2010.it is het mogelijk om alle finales in live-stream vanuit Belgie op je pc te volgen.

Straks - als we ons kunnen linken aan het internet - meer nieuws.

Nico

Vroeg in de morgen droog gestart tot ...

Na een uitgeregende vrijdag werd vandaag heel vroeg (8u30) met de rest van het programma van gisteren. De kwartfinales en de reeksen voor de afvalling bij de cadetjes werden afgewerkt tot ... de donderwolken boven de piste pikzwart kleurden., Een voor deze streek niet normaal natuurfenomeen zorgde ervoor dat plots alle publiek van rond de piste verdween om op het strand foto's te nemen. Zelfs de scheidrechters keken veeleer in de lucht. Een zestal waterhozen zogen tonnen water uit de zee en lieten hun vrachtje los boven San Benedetto. Dus opnieuw

Eerste Belgische medaille

Minder goed nieuws is dat dat noch Bart noch Mathias zich konden kwalificeren voor de finale van de 500 m.

In de 5000 afvalling wisten de belgische cadetjes (Sandrine, Ellen en Vicky) de koers goed onder controle te houden. Sandrine Tas maakte het werk af en legde beslag op de eerste - bronzen - belgische medaille.

Straks de 10 km afvalling/punten voor onze juniores en seniores dames en heren.

Straks meer nieuws

Nico 

Bronzen medaille voor Mathias !

Op de 10 km punten afvalling werd sterk ploegwerk afgeleverd door het Belgisch team bestaande uit Siemen Tas (ZRC) en Mathias Vosté (ITB).

Mathias reed sterk naar een bronzen medaille.

Op de 10 km punten afvalling bi j de seniors heren wist Bart Swings met een demonstratiewedstrijd - 30 ronden alleen op kop - beslag te leggen op de gouden medaille.

Morgen foto's !

Nico

Links

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site