augustus 2010

Geen finale voor Mathias op de 1000 m

Na een korte nacht - de 10km punten werd pas na middernacht gereden en door een "feestje" (170.000 bezoekers) in San Benedetto met de bijhorende verkeerschaos had het busje maar dan een uur nodig om naar het hotel te rijden - wist Mathiaszich in zijn halve finale niet te plaatsen voor de finale van de 1000 m. Vermits hij ook geen aflossing rijdt, is voor hem het piste-kampioenschap afgelopen.

In de 3000 m punten bij de cadetten meisjes wist Sandrine Tas (ZRC) beslag te leggen op de zilveren plak.

In de halve finale van de aflossing bij de cadetten meisjes wisten de belgische meisjes zich probleemloos te kwalificeren voor de finale.

Straks meer nieuws.

Nico

Mathias Vosté 2 maal Brons op EK

Zandvoorde 2010

Training 28 augustus 2010

WK-selectie voor Mathias !

Afgelopen week werd de selectie voor het komende wereldkampioenschap bekendgemaakt.

Mathias Vosté, die bij de junioren in San Benedetto del Tronto een meer dan uitstekend Europees Kampioenschap reed werd opgenomen in de WK selectie die op 6 oktober aanstaande vertrekt naar Colombia (Zuid Amerika). Vermits het kampioenschap doorgaat op een hoogte van 2200 m., is een aanpassingsperiode van twee weken geen overbodige luxe. De kampioenschappen starten op 21 oktober en eindigen op 30 oktober.

De volledige selectie ziet er als volgt uit :

 

Seniores heren

 Wouter Hebbrecht

 Bart Swings

 Ferre Spruyt

 Maarten Swings

Juniores heren

 Siemen Tas

 Mathias Vosté

 

Grote interesse voor Inline Team Brugge !

Op zondag 29 augustus werd voor de tweede keer op het Zand een "Dag van de Sportclub" gehouden.

Ook Inline Team Brugge was daar met een stand aanwezig. Veel wind en dreigende wolken konden niet verhinderen dat heel veel publiek op dit evenement afkwam. Er was bijzonder veel interesse voor onze sport ... hopelijk vertaalt dit zich in veel nieuwe leden.

Links

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site