mei 2011

Start To Skate

Maandagavond 5mei ging de tweede Start to skate van start .

De opkomst 9 zeer enthousiaste dames groot en klein.
Eerst wat kennis maken met de verschillende trainers en dan der in vliegen weliswaar zeer voorzichtig.

Toertochten op woensdagavond

 

We zijn reeds een maandje bezig met het opkrikken van de conditie, woensdag 4 mei was het dan eindelijk zo ver en gingen we opnieuw de wijde wereld in  en reden we met de groep langs de Oostendse vaart. Het zonnetjes was van de partij maar ook een hevig

Belgisch Kampioenschap te Brugge

Europacup 2011 Gross Gerau / Heerde / Mechelen

 

Verslag vanuit een andere hoek.
 
Mechelen
 
Onze eerste tweedaagse een beetje verder dan Brugge of Zandvoorde dus blijven overnachten of doen we de trip weg en were ?

Belgisch Kampioenschap 2011 een overzicht.

Een zonovergoten BK skeelerweekend

Voilà, terug een jaartje gepasseerd: het belgisch kampioenschap piste en weg was terug aan de orde.

Zaterdag 21 mei 2011 vond het BK piste te Evergem plaats. De atleten van ITB zagen het hoe dan ook zitten. Gedreven zoals we ze kennen, lieten ze zien wat tijdrijden voor hen betekende. Hierbij mochten Jasmina (cadetten meisjes) en Mathias Vosté (juniors heren) de gouden plak in ontvangst nemen.   

Na de innerlijke mens versterkt te hebben, kon deel 2 van start gaan. Ramses, Warre, Jeroen, Hanne, Jorne, Simon, Florian, Thomas, Josephine, Shirley, Mathias, Sabrina, Jessica en Marjolijn spanden de skeelers aan de voeten en lieten zien hoe een wedstrijd gereden werd.

Op het einde van de dag maakten we de som en kregen volgend resultaat: Simon Dhondt (pupillen jongens) 1 x zilver, Jasmina Vosté (cadetten meisjes) 1 x goud en 1 x zilver, Mathias Vosté (juniors heren) 3 x goud en Jessica Gaudesaboos (seniors dames) 1 x brons.

Tevreden naar huis en

BK marathon Heverlee 2011

Zondag scheen het zonnetje op het parcours van 801 m voor BK marathon op de weg in Heverlee.
Geen gewoon parcours: serieuze klimpartij en een machtige afdaling.
De miniemen mochten 2 keer 1 ronde rijden. Daartussen konden de recreantjes zich van hun beste kan laten zien voor een stukje bergopwaarts op het parcours.
Daarna konden de cadetten en scholieren zich gooien voor een ruime 10 km. En als laatste de juniores, seniores en  liefhebbers voor de echte marathon (42,195 km)!

Ramses voelde zich als een visje in het water op de weg. Hij reed gezwind de berg op en was niet bang om nog 's een duwtje bij te geven bij het afdalen. Hij werd twee maal derde en haalde zijn eerste podiumplaats!

Links

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site