april 2013

Paasstage 2013 - dag 1

Het is zover! Eindelijk is het droog en schijnt de zon! Niettegenstaande de toch nog koude temperaturen hebben de weergoden onze aanvraag op goe weer gehoord! Op paasmaandag 1 april is de stageweek van start gegaan. Een 20-tal renners kwamen om 17 u fris en monter toegestroomd.
Om de dag te beginnen dan maar wat 'theorie' over de 'rechten en plichten' van de renner. Een noodzaak om te weten! Na zowat een klein uurtje konden alle atleten 'eindelijk' de skeelers aantrekken en hop hier begon het. Het verloop van de stage zal je deze week in beeld verder kunnen volgen.
Alvast op voorhand bedankt voor alle helpende handen!!

Nancy

Paasstage 2013 - dag 2

 

Dag 2 is gestart! Om te beginnen een loopopwarming zodat de spieren goed warm zijn om dan te starten met de loop- en sprongoefeningen. En dan uiteraard 'die skeelers' aan de voeten. Niettegenstaande het hoge windgehalte was de strijd om de sprint te winnen zeer hoog. Iedereen haalde het onderste uit de kan. Niemand liet blijken dat hij 'moe' was! Alweer een geslaagde dag!

Nancy

Paasstage 2013 - dag 3

En we skeeleren verder! De weergoden blijven ons nog altijd goed gezind niettegenstaande het toch wel een paar graadjes warmer mag zijn. Dan maar een 'goe taske soepe' drinken in plaats van een frisse pint. 

Vandaag voor de eerste maal het wegparcours op Willemyns getest. Dat vergt wel wat wenning. Maar de skeeleraars zijn 'die hards' en laten het niet aan hun hart komen.

Paasstage 2013 - dag 4

 

Door de wind, door de “regen”, dwars door alles heen!  Dat is ons motto! Zo hard zijn de atleten van Inline Team Brugge. Niets kan hun temmen.

Alweer een zware inspanning vandaag. Elkeen trotseerde de “snijdende wind”. Af en toe was er nood aan voedzame spijs en drank. De sinaasappelen, de bananen,

Paasstage 2013 - dag 5

 

Dag 5, laatste dag van de paasstage. Oef! Nog de technische vaardigheden wat bijschaven en een rustige duurtraining en klaar is Kees. 

En de wind bleef maar 'snijden', maar onze ITB'ers beten door. Een technisch spelletje hier en daar met gecombineerd met "zware" hersenactiviteit .

Provinciaal kampioenschap ITB 7 april 2013

 

Zondag 7 april 2013: nationale wedstrijd en provinciaal kampioenschap West-Vlaanderen georganiseerd door Inline Team Brugge

Als afsluiter van de stageweek werden alle “die hards” van ITB verwacht op de wedstrijd om hun beste skeeler voor te zetten.

Zogezegd, zo gedaan.

Open Vlaams Brabants kampioenschap 13 en 14 april 2013

Een weekend met een grotere opkomst dan voorzien van de ITB-kes! We laten ons niet kennen.
De "spirit" zin voor 't weekend was: No comment, keep calm and LOVE to SKATE!
 

De teamspirit zat er meer dan in in dit weekend. We supporterden elkaar door de wind heen. De wedstrijd was nog maar van start en de nieuwe regel van onze clubverantwoordelijke werd direct overtreden. 
De nieuwe regel is als volgt: bij elke verwittiging die de atleet heeft en de clubverantwoordelijke wordt gevraagd om naar het middenplein te gaan is traktatie voor je clubverantwoordelijke. En ja hoor, Joske, jij had de hoofdprijs vast. 

Tijdens het verloop van de wedstrijd zette ieder zijn beste wieltjes op. Van klein tot groot was er een echte vechtlust voor zijn plaats in het klassement te behouden. Zo gezegd, en zo gegaan. 

Ieder ging tevreden naar huis met een zonnetje op zijn gezicht. 

Proficiat aan alle atleten, het was de max: Jitske, Luna, Thomas, Shirley, Josephine, Jasper en Jürgen. 

ZZ-cup 20 en 21 april 2013 - 1e manche


Iedereen heeft er lang naar uitgekeken en eindelijk is het zover. Het skeelerseizoen is begonnen. De wind hadden we alvast in de zeilen, maar dit was niet ten voordele voor vele renners. 

De ITB'ers stonden uiteraard aan de start en als ik mag zeggen met een schitterend eindresultaat. Veel worden zal ik er niet aan vuil maken. Alle atleten hebben zeker hun best gedaan anders zouden de resultaten niet voor zich spreken.

Hierbij vind je alvast een beeldverslag. De resultaten zijn hier te bekijken.

De foto's van Henk kan je hier vinden.

Proficiat aan alle deelnemers. See you in Gross Gerau.

Nancy

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site