mei 2013

Speedkriterium Gross Gerau 2013

Van 26 tot en met 28 april 2013 ging het speedkriterium in het Duitse Gross Gerau door.
De weersomstandigheden echter hielden absoluut geen rekening met de atleten. Op vrijdagochtend 26 april is de eerste druppel gevallen. "Maar wat ben je nu met één regendruppel?" dachten de weergoden daarboven. Laat ons maar de hele ton uitgieten. Het werd zo erg dat de sprintcup gewoonweg afgelast werd. Op naar zaterdag dan maar. Maar op zaterdag kregen we van het hetzelfde laken een broek. Regenen was maar regenen. Gezien er geen sprintnummers meer op het programma stonden, werden alle wedstrijden in de gietende regen gereden.

Europacup Heerde mei 2013

Zaterdag en zondag 4 en 5 mei 2013 startte de Europacup in Heerde. Eindelijk een zonovergoten weekend! Maar niet alleen dat. Spannende en intrigerende wedstrijden op hoog niveau. Onze deelnemende ITB'ers lieten zich niet van hun slag brengen en deden het nodige.
Ik wens elkeen te feliciteren met hun inzet dit weekend.

De resultaten van de sprint vind je hier.
De resultaten van de lange afstand hier.

Het beeldverslag is vanaf heden te bekijken.

Proficiat aan allen .

Nancy

New Zealand comes to Inline Team Brugge


Deze week mochten we Ollie Jones uit New Zealand verwelkomen in onze club.

Ollie is 17 jaar en een fervent skeeleraar. Sinds zijn 5e jaar staat hij al op 'de wieltjes' en een talent in New Zealand.
Ter voorbereiding van het WK skeeleren in augustus in Zandvoorde zal Ollie gedurende 4 maanden meetrainen met ITB.
Hij zal deelnemen aan meerdere Europacups en enkele marathons. Samen met zijn vader Bob mag Ollie dit  avontuur beleven.

Inline Team Brugge is verheugd om internationaal talent te mogen begeleiden.  ITB heet dan ook Ollie en Bob van harte welkom in de club! Veel succes Ollie!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

This week Inline Team Brugge had the pleasure of welcoming Ollie Jones from New Zealand.

Europacup Mechelen 2013

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei 2013 vond de Europacup in Mechelen plaats. De weergoden waren ons jammer genoeg niet goed gezind (wat we tegenwoordig al wat gewoon zijn) waardoor vele wedstrijden in de regen dienden gereden te worden. Dan maar achteraf kogellagers kuisen, want anders zou je wel even voor een ongewenst 'vast' feit kunnen koimen te staan.
Mathias, Jürgen, Jasper, Rino, Josephine, Shirley, Jasmina, Thomas, Florian, Simon, Warre D, Warre V, Fré, Jitske, Hanna en onze Nieuw Zeelandse ITB'er Ollie waren van de partij.
Geen druppel regen kon hen tegenhouden om voluit te gaan. Sterke prestaties van elkeen!
Proficiat aan alle atleten voor de geleverde inspanningen.

Het ITB beeldverslag vind je onderaan met dank aan Philip!

De resultaten zijn hier te bekijken.

Wil je nog een fimpje bekijken? Dat kan via deze link.

Belgisch kampioenschap skeeleren 2013

Belgisch kampioenschap skeeleren 2013

Naar jaarlijkse gewoonte wordt in mei het Belgisch kampioenschap skeeleren piste en weg gehouden. Het BK lange afstand volgde dit jaar aansluitend op de piste- en wegwedstrijden.

Een mooi pakketje medailles van alle kleuren werden veroverd door de ITB’ers.  Hoeveel er dit zijn? Wel, ik laat jullie zelf eens tellen. Open volgende linken en maak de optelsom van alle gouden, zilveren en bronzen medailles. Je zal versteld staan.
Bijkomend wil ik melden dat de medailles niet door een 2 of 3 atleten werden behaald, maar wel door een groot aantal renners.

Pisteresultaten

Wegresultaten

Lange afstandresultaten

Ik wil alle atleten bedanken voor hun inzet en behaalde resultaten. Proficiat!

Het beeldverslag spreekt boekdelen.

Nancy

Links

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site