maart 2014

Vlaams kampioenschap skeeleren indoor - 3e manche - 8 maart 2014

Op de warmste 8e maart ooit, ging te Duffel de 3e manche van het Vlaams kampioenschap skeeleren indoor door. Toch een aantal renners minder waarschijnlijk te wijten aan het "mooie weer".  Niet getroost want Inline Team Brugge was wel aanwezig. De wedstrijden dienden gereden te worden op een toch wat gladde ondergrond waardoor de techniek superieur diende te zijn. Jitske en Luna deden wat van hen verwacht werd en legden beslag respectievelijk op een 5e plaats en een 4e plaats.  Proficiat aan beide atleten. Goed gedaan meiden.

De resultaten van de 3e manche vind je hier.

Laat uiteraard ook je ogen de kost geven door de foto's.

Nancy

50 jaar Inline Team Brugge

Op 15 januari 1964 werd Rollerclub Sint-Andries boven de doopfont gehouden. Nu vijftig jaar later wenst onze vereniging, ondertussen omgedoopt tot Inline Team Brugge even terug te blikken in de tijd. Daarom werd een speciale rubriek op de website geopend waar we onze geschiedenis uit de doeken wensen te doen.

Het verzamelen van foto's, persknipsels die in een of andere koekendoos steken is evenwel geen eenvoudige klus. Hierbij kunnen we alle inbreng en hulp gebruiken. Heb je nog een en ander ? Neem gerust op met het secretariaat van Inline Team Brugge.

Geniet alvast van wat nu al gedigitaliseerd is in de rubriek "Uit de oude doos"... 

Vlaams kampioenschap skeeleren indoor - finale - 16 maart 2014

Voilà si, de indoor wedstrijden zitter er alweer op voor de girls and boys of Inine Team Brugge.

Onze meiden Jitske en Luna hebben het voortreffelijk gedaan met als eindresultaat respectievelijk een 7e plaats algemeen en voor Luna een spetterende 2e plaats! Proficiat meiden!

Uiteraard mogen we de broers Warre en Simon D'hondt ook niet vergeten, want zij zetten ook hun beste skeeler voor. Warre kon een top 10 plaats bevestigen en Simon streed een knappe 6e plaats bijeen. Ook voor jullie een dikke proficiat.

De volledige resultaten vind je hier.

Laat gerust je ogen glijden over alle beelden van dit weekend.

Nancy

Links

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site