Alweer een seizoen voorbij

Na het EK-avontuur van Hanne, Warre en Sabrina startte het nieuwe schooljaar al direct. Velen gingen op zoek naar een sport voor het nieuwe schooljaar. Sedert 1 september verwelkomen we wel 25 nieuwe leden, klein en groot, vrienden en vriendinnen, broers en zussen, en zelfs een volledig gezin. We wensen iedereen mooie sportieve avonturen toe !

De laatste wedstrijden werden gereden in september, o.a. de marathon van Berlijn met zo’n 7 BSC’ers aan de start. Maar de echte kers op de taart waren de twee gouden medailles op het BK Liefhebbers, voor Saskia en Yoshi. 

Oktober sloten we af met de laatste training op Jan Breydel. De kwaliteit van de piste laat ons daar niet toe met de volledige groep te trainen. En elke dinsdag op 2 locaties trainers voorzien bleek geen evidentie meer.

Op naar het winterprogramma: outdoor op dinsdag op Sport.Vlaanderen, indoor op donderdag in de sporthal van Sint-Andreas Garenmarkt en indoor op zaterdag in het Tempelhof. En wie wil combineren met shorttrack is ook welkom op de BSC-shorttrack trainingen.

Warre, Hanne en Sabrina in Team Belgium op EK 2018

Van 17 tem 23 augustus vindt in Zandvoorde het Europees Kampioenschap skeeleren plaats. 3 clubleden werden geselecteerd voor het Belgisch team. Warre en Hanne bij de jeugd, op de piste en de weg, en Sabrina bij de seniors voor de marathon. 

Alle info over het EK op www.oostende2018.eu

Welkom op onze indoor wedstrijd - 27/01/2018

Benieuwd om eens een echte wedstrijd mee te beleven ? Zin om onze renners aan te moedigen ? Onze club sponsoren door een stuk taart te kopen ?

Op zaterdag 27/01/2018 organiseren wij de 2e manche van het Vlaams Kampioenschap Indoor. En daar kan dat allemaal ! Tijdens de pauze is er ook een wedstrijd voor jeugdige recreanten voorzien, breng dus je helm en skeelers mee en doe mee ! Wij zorgen voor een mooi aandenken.

Waar  ? Sporthal Tempelhof 

Wanneer ? Wedstrijden vanaf 13u30 - recreantenwedstrijd rond 15u

Einde competitieseizoen

Met het BK marathon op 1 oktober sloten we het competitieseizoen 2017 af.

Even geen weekends op en langs de piste meer. Sommige renners duiken het schaatsseizoen in, anderen rijden straks nog een laatste marathon in Parijs en nog anderen genieten even van wat rust.

Met 3 collages van beelden gemaakt door Henk Rogiers begin september in Zandvoorde nemen we afscheid van dit competitieseizoen.

Geniet even mee !

De ijstrainingen starten op 20 oktober

Op 20 oktober opent de ijspiste terug in Brugge en kan er dus ook terug op het ijs getraind worden. Leden van de skeelerclub zijn ook welkom op de trainingen van de Boudewijn Schaatsclub. 

Zij trainen 4 x in de week: Woensdag, vrijdag en zaterdag van 19u tot 20u - Zondag van 8u30 tot 9u45

Shorttrack schaatsen vind je niet overal maar de club heeft er te huur voor een democratisch prijsje. Ga gerust eens de sfeer opsnuiven op hun trainingen. 

Voor meer info: crea.marij@gmail.com of http://bsc-brugge.msl-projects.be/

BEE-cup start op 1 mei in Brugge - Jan Breydel

In samenwerking met ISCE (Eeklo) en Skeeler Team Evergem organiseren we 3 keer een samenkomst voor de -14-jarigen van onze clubs. We starten op 1 mei op de piste van Jan Breydel (Sint-Andries/Brugge). Op 17 juni trekken we naar Eeklo en op 10 september sluiten we af in Evergem.

Eerst trainen we samen een uur en na een korte pauze kom je te weten hoe ver je staat in behendigheid, sprint of net iets langere afstand. Iedere deelnemer krijgt een mooi aandenken. Doe je mee op elke locatie ? Dan krijg je een gouden medaille !

Inschrijven ? Een mailtje naar secretariaat@brugseskeelerclub.be

Supporteren ? Welkom !

Wij duimen alvast voor droog weer en een talrijke opkomst !

ZZ-cup 25 en 26 maart 2017 - onze renners in actie

(met dank aan fotograaf Henk Rogiers)

Twee worden één: Inline Team Brugse Skeelerclub

 

Sedert 1 januari 2017 is de skeelerafdeling van de Boudewijn Schaatsclub opgenomen binnen de werking van Inline Team Brugge - samen gaan ze scheep onder een nieuwe naam: Inline Team Brugse Skeelerclub. Afgekort BSC - net zoals de schaatsclub.

Ook de kleuren blijven rood en zwart zoals de schaatsclub.

Leden van de skeelerclub zijn welkom op de schaatstrainingen en omgekeerd. 

Inline Team Brugge viert 50 jarig bestaan!

 

 

Zaterdag 27 september 2014 vierde Roller Club Sint-Andries/Inline Team Brugge zijn 50 jarig bestaan. Een viering om trots op te zijn. 

Wil je wat meer weten over de geschiedenis van de club, over enkele gebeurtenissen, over de trainingsplaatsen, over zoveel meer?

Neem dan even de tijd en lees de bijgevoegde speech en bekijk het beeldverhaal. 

Hier alvast het persartikel uit de Krant van West-Vlaanderen.

Alvast veel lees- en kijkplezier. 

Nogmaals dank aan iedereen om zo talrijk aanwezig te zijn.

Nancy

Eindresultaat ZZ cup

 

De tweede manche van de ZZ-cup zit er alweer op. Proficiat aan alle ITBers met de geleverde prestaties en de behaalde resultaten. 

De einduitslag vind je hier

Neem alvast een kijkje in het beeldverslag.

Nancy

Supertraining

Onlangs werd Inline Team Brugge vergezeld door atleten van Tienen om te trainen op het parcours van de Willemyns.

Neem alvast een kijkje in het beeldverslag. 

Nancy

Flanders Grand Prix

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 augustus 2014 ging de Europacup en Flanders Grand Prix door te Zandvoorde. Deze internationale organisatie mocht meer dan 500 renners verwelkomen waaronder uiteraard Inline Team Brugge. 

Veel worden zullen we er niet aan vuil maken. Alle atleten van ITB die hebben deelgenomen verdienen een skeelerpluim voor hun verrichte prestaties. Een dikke proficiat aan Jitske, Warre, Simon, Jasmina, Thomas, Florian, Josephine en Mathias. 

Resultaten? deze zijn hier te bekijken. 

Neem alvast je tijd om het beeldverslag even door te neuzen; met dank aan de huisfotograaf Dirk Vosté.

Nancy

Relay junior B heren!

De juniors B Thomas VostéIndra Médard en Tibo Vanhove zie je hier aan het werk tijdens de finale van de relay 3000m. 

Na een superspannende wedstrijd zijn ze knap geëindigd op een vierde plaats.

10 km afvalling!

Vandaag stond de 10 km afvalling op het programma voor Thomas. 

In de reeksen kwalificeerde Thomas zich nog net voor de finale die later op de avond verreden wordt. 

In de finale behaalde Thomas een knappe 17e plaats. 

Meer resultaten zijn terug te vinden via deze link

Nancy

Thomas start met de 5000 m puntenkoers

De 5.000 meter puntenkoers: een zware discipline. 

Deze morgen heeft Thomas zich kunnen plaatsen voor de finale van de puntenkoers. Een deelname aan een finalerit is al in zicht. 

Thomas en Indra vertrokken van op de laatste rij. Het tempo lag heel hoog en was moordend. Thomas behaalde een verdienstelijke 20e plaats, Indra werd 15e. 

Alle resultaten zijn terug te vinden via deze link

Alle fimpjes van de wedstrijden kan je hier bekijken.

Veel succes voor de volgende wedstrijden.

Nancy

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site