BK Piste 2010 te Zandvoorde

 

Het BK door supporters ogen.

Zaterdagochtend ging de wekker deze keer ook af, ja want er wordt vandaag gestreden om de Belgische titel 300msprint, 1000m en een puntenkoers op de piste van Zandvoorde. De renners zaten al klaar om op te warmen toen wij de parking op reden, eerste indruk …. “zo weinig auto’s”. Bleek dat de jongere renners pas tegen 13uur begonnen. Het weer was prachtig amai was da lang geleden , eindelijk zon zon zon. De eerste afstand 300meter sprint met jehaaaa diene fameuze Italiaanse start. Blijkbaar moet  deze manier van starten in alle clubs nog veel geoefend worden want theorie en praktijk verliepen nie gelijkmatig. Hihihi ik en mijn kennersoog hé !!!!! hahaha .

Middagpauze; Wat komt er dan allemaal boven, ik dacht ik zit hier in Knokke met al die frigoboxen. Moet zeggen de sfeer zat er in en de pastaschotels en belegde broodjes zagen der  lekker uit. Daar komen de jonge spruitjes aan , opslag meer leven onder de ITB tentjes.

Opwarmen !!!!! de piste is zojuist opnieuw vrij gegeven na de prijsuitreiking. Oei oei die nieuwe wiellekes waren blijkbaar nog wat te glad of lag er ijs ? Toemme da smoelke ook. Gelukkig is de EHBO koffer mee en zijn er opslag 3 gediplomeerde verpleegsters in actie geschoten en Thomas kan als mummie terug de piste op. De ene wedstrijd na de andere volgen elkaar vlotjes op, de ene ook wat spannender dat de andere maar de Bruggeling doen da goed , knap hoor iedereen een dikke pluim en een kus van trainster Nancy. Nu vlug naar huis pasta en huiswerken gaan maken want we hebben besloten  morgen ook mee te gaan naar Mechelen. Daar rijden ze op de weg  500m, 10 km, een afvallingskoers en als afsluiter een aflossing per twee…… SLAAP LEKKER !!!!

 

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site