Onze waarden

Voor elk wat wils - Je kan bij ons terecht op elk niveau: van beginneling tot ervaren renner, zowel jeugd als volwassene, als recreant of als competitierenner. 
 
Kwalitatieve trainingen - onze gediplomeerde trainers, van initiator tot trainer A, en enthousiaste begeleiders staan voor je klaar op specifieke trainingsmomenten voor beginners of competitieleden of op gemengde trainingen verdeeld in niveaugroepen.
Respect van iedereen voor iedereen op de gemengde trainingen is een evidentie. Leren van elkaar. En begrijpen dat iedereen in functie van zijn doel een andere snelheid of intensiteit kiest.
 
In een vriendschappelijke, losse sfeer - tussen de ouders langs de piste, de renners onderling - klein en groot - en in omgang met de trainers, we streven naar een open communicatie, een vriendelijke goedendag, een welgemeende 'oeist ?'
 
Een open club - leden van de Boudewijn Schaatsclub trainen in de zomer met ons mee, we werken samen met de ISCE (Eeklo) om zo ook in de winter voldoende indoor-trainingen te kunnen aanbieden en ook andere gastrijders zijn welkom bij ITBSC.

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site