Lid worden ?

Skeeleren ... iets voor jou ?

Wens je jouw eerste stappen op skeelers te zetten, zin om aan je techniek of conditie te werken, ben je gebeten door de inline-microbe of kick je op snelheid op smalle wieltjes ?

We trainen op de wielerpiste van Sport.Vlaanderen (Assebroek) en de skeelerpiste aan het Jan Breydelstadion. In de winter trainen we ook indoor in het Tempelhof.

Je kan bij ons terecht op elk niveau: van beginneling tot ervaren renners, jeugd of volwassen, als recreant of als competitierenner.
We bieden je meerdere trainingen per week, onder begeleiding van ervaren trainers, die ervoor zorgen dat je snel de kneepjes van het vak leert.

Waar en wanneer ?

In onze jaarplanning hieronder zie je waar en wanneer we trainen. De maandplanning vind je terug onder het menu <Trainingen>.

Geïnteresseerd ?

Neem contact op met het clubsecretariaat (info@brugseskeelerclub.be) of kom gewoon eens langs op de training en maak gebruik van de mogelijkheid om aan 3 proeftrainingen deel te nemen.

Lid worden kan vanaf de leeftijd van 5 jaar en dit op ieder ogenblik van het jaar. Vraag naar ons online inschrijvingsformulier via info@brugseskeelerclub.be. Eenmaal dit ingevuld en je lidgeld overgeschreven, ben je lid bij ons, en verzekerd via de Vlaamse Rollerbond.

In de infofiche hieronder kan je ook nog een aantal praktische zaken over onze werking terugvinden.

VoorbeeldweergaveBijlageGrootte
Jaarplanning 2017.pdf633.19 KB
Infofiche nieuwe leden_201707.pdf413.18 KB

Links

Buienradar

Archief voor 2011

Bezoek de oude ITB site