Kennismaken en lid worden

Skeeleren ... ook iets voor jou ?

Wens je jouw eerste stappen op skeelers of inline-skates te zetten, zin om aan je techniek of conditie te werken, ben je gebeten door de inline-microbe of kick je op snelheid op smalle wieltjes ? Dan kom je wellicht aan je trekken bij Inline Team Brugse Skeelerclub. Bij ons kan je op een veilige plaats je favoriete sport beoefenen. De skeelerbanen van Bloso-Brugge en het Jan Breydelstadion zijn ‘the places to be’. In de winter trainen we ook indoor in het Tempelhof.

Je kan bij ons terecht op elk niveau: van de beginneling die zijn eerste stapjes zet op wieltjes, van de jeugd tot de volwassene die de inline skates onder de voeten bindt om fit te blijven. Als recreant of als competitierenner.
Je kan meerdere keren per week meetrainen, onder begeleiding van ervaren trainers, die ervoor zorgen dat je snel de kneepjes van het vak leert.

Waar en wanneer ?

In onze jaarplanning hieronder zie je waar en wanneer we trainen.

Geïnteresseerd ?

Neem contact op met het clubsecretariaat (info@brugseskeelerclub.be) of kom gewoon eens langs op de training en maak gebruik van de mogelijkheid om aan 3 proeftrainingen deel te nemen.

Lid worden kan vanaf de leeftijd van 5 jaar en dit op ieder ogenblik in het jaar. Vraag naar ons online inschrijvingsformulier via info@brugseskeelerclub.be. Eenmaal dit ingevuld en je lidgeld overgeschreven, ben je lid bij ons, en verzekerd via de Vlaamse Rollerbond.

In de infofiche hieronder kan je ook nog een aantal praktische zaken over onze werking terugvinden.

VoorbeeldweergaveBijlageGrootte
Jaarplanning 2017.pdf633.19 KB
Infofiche nieuwe leden_201707.pdf413.18 KB